Realizacija sportskih programa, koje provodi SKOI „Sljeme“, ne bi bila moguća bez pomoći Hrvatskog Paralimpijskog Saveza i Hrvatskog skijaškog saveza za osobe s invaliditetom. Naravno tu veliku ulogu imaju naši sponzori i donatori bez kojih realizacija tih programa također ne bi bila moguća.

Sami volimo ljude upoznavati s našim radom. Želite li saznati kako slijepe i slabovidne osobe skijaju, kako je to oslanjati se na druga osjetila i vodiča ispred Vas dok skijate zatvorenih očiju rado ćemo Vam to pokazati. Svim našim donatorima i sponzorima omogućavamo školu skijanja na Sljemenu. Kako se naš tim učitelja skijanja sastoji od iskusnih učitelja i demonstratora skijanja kvalitetna obuka Vam je zagarantirana! Bez nje ne bismo ni imali članove u našem klubu koji su mladi perspektivni natjecatelji .

Ovim putem se naš klub također zahvaljuje našem najvećem donatoru AZ mirovinskom fondu. Posebno nas se dojmio njihov interes da se upoznaju s našim radom. Organizirali smo i jedno zajedničko druženje na Sljemenu gdje smo ih upoznali sa našim članovima kluba i pokazali kako funkcionira edukacija skijanja kod osoba s invaliditetom. Sve je bilo interaktivno i edukativno! Nakon tog dijela programa smo također imali akciju čišćenja skijaških staza i tu sam nam također bili s nama! Vrata kluba i naši programi su otvorenog tipa. Sve osobe s invaliditetom koje se ćele probati baviti skijanjem rekreativno, profesionalno ili jednostavno žele to probati su dobrodošle!
Ako nam želite pomoći, biti dio ove naše priče dobrodošli ste!


Skijaški klub za osobe s invaliditetom „Sljeme“ osnovan je 2006. godine i od tada organizira obuku skijanja za osobe s invaliditetom.

Klub je osnovan radi pozitivnog djelovanja alpskog skijanja na kvalitetu života osoba s invaliditetom, a u cilju promicanja, poticanja...

VIŠE
Hrvatska metropola Zagreb može se pohvaliti skijalištem, udaljenim tek dvadesetak minuta vožnje od užeg gradskog središta.

Na ski stazama planine Medvednice svoje
prve skijaške korake na putu do svjetske skijaške slave počeli su i najbolji hrvatski skijaši, Janica i Ivica Kostelić.

VIŠE
Predsjednik kluba: Lada Jug: 098 1629 098
e-mail: ski.sljeme@gmail.com

Gl. trener kluba: Luka Debeljak 091 3358 095
e-mail: ski.sljeme@gmail.com

Ski klub Sljeme
e-mail: ski.sljeme@gmail.com