Realizacija programa (broj skijaških dana) će naravno ovisiti o snježnim uvjetima, a broj uključene djece o materijalnim uvjetima.
Troškove programa: ski karte, učitelje skijanja, ručak i skijašku opremu (pancerice, skije, štapovi, kaciga) snosi organizator (SKI «Sljeme»).

Klub zasada nije u financijskoj mogućnosti participirati svojim članovima osobnu skijašku opremu (ski odjela, rukavice, ski naočale), te je stoga Vi morate osigurati, kao i osobnu opremu, koja je potrebna za skijanje. Za savjete oko nabavke opreme, slobodno se obratite na kontakte Kluba.

2.1. OBUKA

Program obuke skijanja provodi se vikendima, tijekom zimskih mjeseci na Sljemenu. Obuku provode licencirani učitelji skijanja, članovi Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS). Provodimo obuku osnovne, napredne i natjecateljske škole skijanja. Obuka se provodi individualno ili u malim grupama.

2.2. TRENINZI

Članovi - natjecatelji Kluba redovito će sudjelovati i na raznim natjecanjima u zemlji i inozemstvu. Treninzi i pripreme za natjecanja odvijaju se na Sljemenu i u inozemstvu. Natjecateljski program sastoji se od skijaških treninga tijekom zimskih mjeseci i „suhih“ kondicionih treninga tijekom cijele godine.
Skijaški klub za osobe s invaliditetom „Sljeme“ osnovan je 2006. godine i od tada organizira obuku skijanja za osobe s invaliditetom.

Klub je osnovan radi pozitivnog djelovanja alpskog skijanja na kvalitetu života osoba s invaliditetom, a u cilju promicanja, poticanja...

VIŠE
Hrvatska metropola Zagreb može se pohvaliti skijalištem, udaljenim tek dvadesetak minuta vožnje od užeg gradskog središta.

Na ski stazama planine Medvednice svoje
prve skijaške korake na putu do svjetske skijaške slave počeli su i najbolji hrvatski skijaši, Janica i Ivica Kostelić.

VIŠE
Predsjednik kluba: Lada Jug: 098 1629 098
e-mail: ski.sljeme@gmail.com

Gl. trener kluba: Luka Debeljak 091 3358 095
e-mail: ski.sljeme@gmail.com

Ski klub Sljeme
e-mail: ski.sljeme@gmail.com