Prvenstvo Hrvatske u skijanju za osobe s invaliditetom održalo se na Sljemenu 01.03.. Vozio se  veleslalom (noćna utrka pod reflektorima). U godini prije održavanja Paralimpijskih igara u Sočiju 2014. želja organizatora je bila dodatno promovirati sport osoba s invaliditetom, a posebice skijanje osoba s invaliditetom, stoga je u sklopu prvenstva organizirana i utrka poznatih osoba iz javnog života.

Startalo je 20 skijaša koji su se natjecali u kategorijama; slijepi i slabovidni (M/Ž), stojeći (M/Ž), sjedeći (M) te općoj kategoriji (M/Ž). Link: POGLEDAJ REZULTATE

U sklopu utrke poznatih osoba iz javnog života, koje su nam na taj način pružile podršku i pomoć u promociji skijanja osoba s invaliditetom sudjelovali su; Dubravo Šimenc, Irina Čulinović, Filip Juričić, Rene Bitorajac, Robert Knjaz, Nevena Rendeli, Bruno Šimleša. Podršku su nam svojim dolaskom pružili također Zoran Vakula i Mario Petreković.Cijeli događaj prošao je u ugodnom druženju pod voditeljskom palicom Ane Stunić, a nagrade je pobjednicima dodjelio gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić .
Link: POGLEDAJ REZULTATE

Kao predvozači nastupili su Nika Fleiss, Natko Zrnčić – Dim i Luka Fuček.

Za organizaciju i realizaciju Prvenstva Hrvatske zaslužni su; ZSSI, HSSOI, HPO, Skijaški klub za osobe s invaliditetom „Sljeme“ i Monoski klub „Zagreb“. Pomoć u organizaciji pružili su nam i Zagrebački skijaški savez, Skijaški klub Medveščak te drugi klubovi, institucije i veliki broj pojedinca dobre volje i dobrih namjera kojima smo neizmjerno zahvalni.

Fotografije s Prvenstva možete pogledati na našoj Facebook stranici!!!